Over ons

Over Evelien & Carla

Evelien en Carla kennen elkaar uit de theaterwereld. Evelien is Cultuurwetenschapper & professioneel praatjesmaker.  Carla is sterk in zaken & cultuur. Samen zijn wij gespecialiseerd in:

  1. Smootzchen: informeel kletsen over zaken.
  2. Blikvangers: Huh?! Wat is dat? Wij doen in verrassende verschijningen.

Concreet: Op Lowlands enthousiasmeren we al 7 jaar festivalgangers voor theater en moderne dans. Bij de Provincie Noord Holland wijzen we Gedeputeerden de weg op congressen. Voor de Gemeente Amsterdam betrekken we ambtenaren bij het Datalab om data-gerichter te werken.

Wij zijn vloeiend in Nederlands, Engels en op aanvraag Frans en Spaans.

Anderen over ons

Welke anderen? Mensen uit de non-profit en culturele sector. Denk aan:  Lowlands, Gemeente Amsterdam, Paradiso, Metropool Regio Amsterdam, Amsterdam Economic Board, Cobra Museum, Provincie Noord Holland, Gemeente Bergen op Zoom, e.v.a.

HIER leest u de referenties.

Tarieven

Wij werken op aanvraag, het is altijd maatwerk. Het tarief is afhankelijk van het aantal uren en het soort live communicatie dat u boekt.

Check HIER voor een indicatie door middel van de vanafprijs bij onze diensten.

Als het gaat om een goed doel en er is beperkt budget dan komen we daar vast wel uit. Speciaal voor theater en wereldverbeterende werkzaamheden is er Stichting De Infobalie.nl. U leest er HIER alles over.

Contact

Evelien -> 06 – 52.00.75.82  en info @ deinfobalie.nl

Carla -> info @ deinfobalie.nl en carla @ deinfobalie.nl