Mensen

De Infobalie huurt geen acteurs in, maar werkt samen met mensen. Onze dames en heren hebben allemaal een professionele achtergrond in kunst, theater of wetenschap, en worden geselecteerd op hun communicatietalent. Het zijn “smootzers”, dat wil zeggen, ze kunnen uitstekend zakelijke gesprekken voeren op een informele toon. Ze voeren met gemak een goed gesprek, waarbij het luisteren naar en het lezen van lichaamstaal van de toehoorder essentieel is.

De mensen die vermeld staan op onze site zijn mensen waar we graag en vaak mee samenwerken. We geloven echter in maatwerk en passen een team aan bij de opdracht. We hebben een netwerk van meer dan 250 professionals tot onze beschikking.

Zoals wij de vorm afstemmen op de boodschap, zo selecteren wij de mensen afhankelijk van de doelgroep. Of er nou elitaire cultuurminnaars over de streep getrokken moeten worden, dronken festivalgangers begeleid of Amsterdamse studenten geënthousiasmeerd? De Infobalie heeft per klus de juiste vrouw klaarstaan. En natuurlijk ook de juiste man, een passend team, de perfecte participatie allochtoon of een levensgrootte latex bejaarde.

Onze mensen zijn sympathiek, zichzelf en professioneel.