Diensten

WIB – Wandelen Informatie Balies

WIB’s zijn de perfecte manier om een enquete af te nemen, om informatie te verstrekken en om uw organisatie te promoten op een evenement.

Een fotogenieke verschijning met uw logo op de balie. Een flexibele extra m2 erbij, daar waar u ons hebben wil (mits voldoende ruimte)

Vanafprijs € 1200,- voor 1 balie met 2 dames (2 x 3 kwartier)

YES – Hostessen

Hostessen van deinfobalie.nl zijn professioneel en persoonlijk. We passen onze outfit aan op uw wensen. We passen onze diensten aan op de situatie. Variërend van mensen helpen die bijna stikken, sprekers fatsoeneren voordat ze op moeten, hoogwaardigheidsbekleders helpen met hun wensen, tot sjouwen met tafels en badges bijschrijven.

Als het binnen onze mogelijkheden ligt en uw event is erdoor geslaagd? Dan doen we dat.

Vanafprijs afhankelijk van event, aanvullend € 55,- per hostess per uur

JAA – Jumping Attention Attractors

In uw look & feel springen wij door menigtes op festivals, congreshallen en beurzen. We vallen op door verschijning, hoogte en onze dansende cadans. Net iets anders dan de overige aanwezigen en bijzonder uitnodigend voor een praatje.

Vanafprijs € 450,- per dagdeel

WOW – Onderzoek

WOW – Wat, Oh, Wist’kniet.

Kwalitatief doelgroep onderzoek. Vertel ons wat u wil weten en waarom en dan gaan wij voor u aan de slag.

Onze creatieve middelen behalen maximaal resultaat.

Zo werkt poppenspel wonderen voor inspraakavonden met boze bewoners. Zo zijn toiletjuffen de ideale manier om te achterhalen wat er nu echt leeft, wat ze stiekem denken over de nieuwe koers, fusie of directeur. Zo achterhaalden we welke vertrektijden ideaal zijn voor festivalganger-vervoer, wie je op welke wijze benadert als het doel is: studenten betrekken bij moderne dans. Of welke ambtenaren graag datagedreven werken, en welke data ze dan nodig hebben.

Wil u iets weten? Wij helpen met de juiste steen boven krijgen.

Vanafprijs € 130,- per uur voor senior onderzoeker

PS. Kwalitatief onderzoek doen we zo goed dat we op een evenement werden gevraagd om te komen werken als privé-detectives voor een echtscheidingsadvocaat. Dat doen we dan weer niet.