Locaties

locatiesDe Infobalie zit graag daar waar het bruist, schuurt en siddert, vooral in Amsterdam. We zijn met ruim tien jaar ervaring in de hoofdstad meer dan thuis op de Wallen, de grachten en de gewezen scheepsbouwwerf annex kunstenaarskolonie NDSM in Amsterdam-Noord.

Uw team, familie of beleggingsclub ontvangen wij graag in ons besloten clubhuis of sloepje, niet als toeristen maar als vrienden. Op aanvraag stellen wij onze ruimte beschikbaar voor workshops, maaltijden, voorstellingen of danspasjes. We laten u niet de pareltjes zien, maar maken u deelgenoot van ons leven. Daar zitten absoluut pareltjes tussen maar ook dieptepunten waarvan ons alleen nog de anekdotische waarde rest.

Wij zijn ook ooit aan komen waaien in Amsterdam, verliefd en verleid geweest, bedrogen en berooid, hebben avonturen beleefd. Wilt u deelgenoot zijn van onze verwondering, sneuvelbereidheid en geheime geneugten? Bij geneugten denken wij aan: fikkie stoken, biefstukken in wodka-saus, sterke verhalen vertellen en mensen kijken.

Theaterbureau de Infobalie heeft patent op creatieve A-locaties, vlak voordat ze verhippen. En wie weet, misschien dat we wel mee doen aan de verhipping.

Maar onze koffie is filterkoffie en dat wordt voorlopig geen latte macchiato…