Amsterdam – NDSM-werf

De NDSM, de oude scheepswerf in Amsterdam Noord, is een prachtige stadsoase, met inspirerende, industriële en Rijksmonumentale gebouwen, hippe horeca en freaky festivals; de NDSM is de karakteristieke hotspot van Amsterdam.

Vakvrouwen, ambachtslieden en mannen van staal vormen hier een bijzondere tak van de creatieve industrie. De gebouwen herbergen de grootste broedplaats van Europa. Van theatermaker tot decorbouwer, grafisch ontwerper, kleding designer en kinderkunstenaar of circusact, er zitten meer dan 100 creatieven en kunstenaars.

De gebouwen en de mensen samen bieden veel. Om niet te zeggen: alles. Workshops voor jong en oud, teambuilding door doen of denken, diners met gesteven servetten of gasbranders, drankroutes of kruidenproeverij, rondleidingen met een app of door een schilder, professioneel spelen en prutsen op niveau. Van duurzaam tot smerig, van digitaal tot mechanisch, van alien tot danser, als je het kan bedenken dan is het op de NDSM te vinden.

Wij leiden je graag rond door de wondere wereld van de NDSM-werf. In het Engels, Frans of in het Nederlands. Alleen groepen vanaf 10 personen. Neem contact met ons op voor nadere informatie.

Klup X, het geheime clubhuis voor sympathieke mensen

De Infobalie is trotse partner van Klup X onder de X helling. Dit clubhuis is geschikt voor presentaties, filmvertoningen, optredens, debatten, workshops, eten, drinken, dansen, storytelling en barhangen.

PS  We zijn nog op zoek naar sjoelbakken.