Over ons

Theaterbureau De Infobalie (voorheen Opvallend Goed) is  het live communicatiebureau dat beeldend en persoonlijk informatie overbrengt. Het bedrijf wordt gerund door Evelien de Jong en Carla Leurs. Met meer dan tien jaar ervaring in de creatieve sector weet De Infobalie verrassend, effectief en origineel de boodschap of het project bij verschillende doelgroepen onder de aandacht te brengen.

Theaterbureau De Infobalie zit op de NDSM werf: de mooiste plek van Amsterdam! De NDSM inspireert door haar rauwe, roestige schoonheid en haar mensen.

Naast analoge schoonheid houden we van digitaal netwerken. Door een brede achtergrond hebben we een uitgebreid netwerk. Variërend van artistiek directeuren, knuffelMarokkanen en rauwdouwers tot therapeuten, advocaten en beroepsknutselaars. Of je nou een sociaal vaardige beleidsmaker op EU niveau zoekt, of een ambachtelijke timmerman? Mensen met elkaar in contact brengen is onze passie; dus zoek en vind ons ook op facebook en linkedin.

Opdrachtgevers

Theaterbureau De Infobalie werkt voor grote en kleine opdrachtgevers: de gemeente Amsterdam, Lowlands, De Schoenfabriek, Het Cobra Museum voor Moderne Kunst, Sziget festival, gemeente Utrecht, Nieuwe Revu, de Dag van de Dialoog, Wijksteunpunten Wonen, scholen en kunstmanifestaties zoals de UITmarkt en Niet Normaal.

Laat ons weten wat je zoekt; wij denken graag en gratis met je mee!