Psssst! Dealtje sluiten?

Wat kunnen wij voor elkaar betekenen? Met gesloten portemonnee? Vergis u niet, wij houden van geld, betalen ook huur, hypotheek en latte macchiatto’s. Met onze dealtjes brengen we geld terug naar haar oorspronkelijke functie. Geld is een ruilmiddel dat de toegevoegde waarde van een product of dienst uitdrukt. Als die waarde gelijk is, hoeft je portemonnee niet open.

Diensten, spullen, talenten, digitale dingen, goede doelen; Carla en Evelien staan open voor allerhande soorten dealtjes. Denk aan copywriting, onderzoek doen, Amsterdamse dagprogramma’s, evenementenorganisatie, zakelijk of creatief advies, waardebepaling achteraf, netwerk mogelijkheden, digitale dingen, reclame voor een goed doel.

Staat uw voorstel hier niet tussen? Dan is onze interesse zeker gewekt!

Waarom dealtjes?

Wij, Carla en Evelien, maken zelf gebruik van AirBnB, coursera en graigslist. Sites met mensen die uitgaan van vertrouwen. Mensen die liever delen in de plaats van dat ze zoveel mogelijk zelf houden. Mensen die geloven in gebruik in de plaats van bezit. Politici sluiten onderling dealtjes, het OM sluit deals met criminelen, de opticien met bijzienden.

De Iinfobalie sluit graag dealtjes met sympathieke mensen.

Wij zijn wel goed, maar niet gek. Vertrouwen is essentieel voor dealtjes van de Infobalie, en vertrouwen is makkelijk met onze‚ wel goed, niet gek’ clausule:

– Vooraf de regels vastleggen
– Contract afsluiten
– Waardebepaling in euro’s