Verrassend Fris Onderzoek

Weten wat er echt leeft?

Wat wordt er verwacht van de fusie, de nieuwe directeur of het nieuwe beleid? U wilt meer dan een professioneel handig antwoord: correct maar ontdaan van angsten, twijfels of vooroordelen.  Aan wie geven mensen zo’n antwoord? Waarom uitgerekend daar?

Koning Keizer Admiraal, op de toiletten komen ze allemaal…
Eerlijke antwoorden krijg je in een informele en ongedwongen setting. Op feesten waar Verrassend Fris de toilethostessen en onderzoekers levert, is het bij de toiletten het gezelligst. Wij dragen er zorg voor dat het sanitair er tip top uitziet, verzorgen opfris producten ende vermaeck: een tegeltjeswand, bedrijfs associatiespelletjes of we verzamelen input voor een kleurrijk gastenboek.

Pluspunt toiletservice: Persoonlijkheid!
Wij nemen de functie van toilethostess serieus en combineren die taak met creatieve onderzoeksmethodes. Wij nemen de tijd voor onze gasten, zijn eerlijk en open over ons onderzoek en vooral charmant en onderhoudend. Wij hebben het vak geleerd van Eva van Halewijn en werken graag met haar samen. Zij is de beste toiletjuf van Amsterdam, winnares van de gouden kabouter. Hoge nood? bezoek haar digitaal op club Pipi.

Wat zeggen anderen over Pluspunt Toiletservice?

“Opvallendgoed.com is very creative in her research methods and brought us more valuable information then we were expecting from the research in the first place. The presentation of the results was good and clear. The new insights are of high importance in our 2011 strategy. Top qualities: Good Value, High Integrity, Creative”

September 13, 2010
Elroy Thümmler, Manager Director at Ostfest festival