Life size puppeteering

Voor de opening van het wijkcentrum, het afscheid van de directeur of de bewonersbijeenkomst is een prachtig programma in elkaar gezet, maar hoe hou je de aandacht vast? Ons visueel cadeautje fascineert mensen.

Oma_2De Infobalie zorgt voor mentale kortsluiting met levensecht poppenspel. Alsof je twee stroomdraden, ratio en gevoel, tegen elkaar aanhoudt. Je weet dat iemand een stuk plastic beweegt, maar je hoort jezelf antwoord geven op de vraag van diezelfde latex oma.

Theaterbureau De Infobalie maakt poppen specifiek voor bedrijfsevenementen. De poppen hebben (in overleg met u) hun eigen visie op de inhoud. Van kleuter tot bejaarde, van kraker tot directeur, alles is mogelijk met lifesize poppenspel. De stripachtige creaties zijn fotogeniek en hebben een echt karakter. U haalt de sfeer en energie van eigenwijze bejaarde of doldrieste kraker in huis, zonder dat het risico’s met zich meebrengt.

Wat zeggen anderen over lifesize puppeteering maatwerk?

“Na de geslaagde bewonersbijeenkomst ‘Grijp je kans’, maak ik de balans op.
Mijn complimenten voor het verloop en de resultaten van de avond. Jouw energieke inzet en vooral jou inhoudelijke performance (als oma) hebben daarbij een belangrijk aandeel in gehad. Ik heb me erg vermaakt. Ze zeggen wel eens het is de toon die de muziek maakt. Ik denk dat Oma de boodschap over participatie op ludieke wijze heeft neergezet, maar bovenal dat die boodschap ook goed is overgekomen (niet alleen bij bewoners maar ook bij professionals) Bravo!!!”

Marcel Suitela, Wijksteunpunt Wonen Geuzenveld-Slotermeer,

“Complimenten uit Nijkerk, ze vonden je echt prima. Je oma deed het erg goed, vonden ze leuk en mooie vorm om praatjesmakers te betrekken. Ze waren daar überhaupt erg tevreden dus gewoon ijzersterk tumultwerk!”

Hans Wendel, TUMULT