Wandelende Informatie Balies

Wandelende Informatie Balies zijn DE verschijning op congressen, evenementen en festivals. Ze trekken op een sympathieke manier aandacht; zonder schreeuwen of storen. Mensen komen op óns (en dus ook jou) af met de vraag “Wat is dit?” en “Wat voor informatie heb je dan?”

Persoonlijkheid
Onze bemanning bestaat niet uit acteurs maar uit echte mensen. Wij lepelen geen teksten op, wij maken contact. Als liefhebbers van een goed gesprek weten we naturel richting de inhoud te sturen. Onze mensen worden geselecteerd op hun schmootzing kwaliteiten. Schmootzing wil zeggen: op zakelijk gebied ‘informeel doch effectief’ kletsen.

Door gedegen voorbereiding weet De Infobalie de juiste mensen aan inhoud te koppelen. Wij denken mee: welke argumenten spreken aan, welke vragen kunnen we verwachten en wat is belangrijk? Na afloop koppelen we overzichtelijk de reacties terug. De resultaten worden gepresenteerd in een rapport, video- of radioreportage.

Blikvangers
Wij gaan voor de ?huh? ervaring. Mensen begrijpen niet wat ze zien, ze willen meer weten. De WIB is als een Esscher tekening: het klopt wel maar het kan niet. De balies ‘zweven’ om de baliedame of -heer heen. Verrassend door de grootte en de onzichtbare bevestiging nodigen ze uit tot contact.

De balies zijn neutraal en geschikt voor iedere huisstijl. Bedrijfsnaam en logo worden op de balie gedrukt en desgewenst doorgevoerd in de kleding en uitstraling van de baliemedewerkers. Op de desk is er ruimte voor folders, enquêtes of foto’s.

Maak van jouw boodschap een memorabele ervaring met de Wandelende Informatie Balies.

Voorbeelden
De Mobiele Info Punten waren in 2010 op Lowlands te vinden. Voor aanvang van een optreden vond je ze in de buurt van de Juliet theatertent. Herkenbaar voor iedereen gaven zij informatie over de inhoud van de voorstelling, aanvangstijd en duur. Charmant en overtuigend namen zij misverstanden weg: toneel is niet saai, er zijn geen lange wachtrijen en er zijn wel degelijk voldoende zitplaatsen binnen. Deskundigheid, correcte informatie en humor staan voorop.
*Wandelende Informatie Balies zijn tevens in te huren als Mobiele Meeting Points, drijvende bar of lopende buffettafel.

Wat zeggen anderen over de Wandelende Informatie Balies?

“Opvallendgoed.com heeft op een prettige en vakkundige manier het publiek informatie gegeven over de voorstellingen die in de Juliet te zien waren en ze op een leuke en niet irritante manier aangespoord te gaan kijken. Dit heeft zeker effect gehad op de publieksaantallen. Op deze manier zijn er ook mensen naar een voorstelling gaan kijken die normaal gesproken geen affiniteit hebben met theater.”

September 11, 2010
Stella van Leeuwen, theater en dansprogrammeur, Mojo-Lowlands


“Evelien bedenkt niet alleen creatieve concepten die werken maar voert ze ook nog eens perfect uit. Perfect! Top qualities: Personable , Good Value , Creative”

Oktober 28, 2010
Boudewijn Koopmans, Partner Manager Cobra Museum voor Moderne Kunst